5 redenen voor een dagje zomerwellness

Wellness nu? Ja juist nu! Tijdens de warme zomermaanden vind je achter de deuren van de Veluwse Bron een oase van rust en verkoelende ontspanning. Geen drukte, geen files, maar pure ontspanning. Een dagje zomerwellness bij de Veluwse Bron is een perfect alternatief voor een dagje strand of recreatieplas…Waarom? Lees het hieronder!
Ontsnappen aan de zomerdrukte
Het werkritme dat doorloopt, kinderen die thuis vermaakt moeten worden, de warme zomerzon die loom maakt…het zorgt niet voor bergen energie. Een Dagje Wellness is een heerlijk moment om even op te laden. Ook na een dag werken in de airco, is een zomeravond bij de Veluwse Bron de perfecte manier om toch nog te genieten van het seizoen.

Comfortabel zonnen
Op onze ligweide kun je optimaal genieten van de zon op een comfortabele ligbed. Geen drukte, geen lawaai en…geen lijntjes! Mooi zomers bruin wordt je bij een wellnessresort! Tussen een zonnebad door biedt het buitenbad verkoeling. Of ga voor een verfrissende smoothie.

Zomerse schoonheid
De perfecte aanvulling op een dagje zomerwellness ? Kies voor een heerlijke behandeling en maak je huid zomerklaar. Je komt de zomer stralend door dankzij onze specialisten die precies weten wat jouw huid dit seizoen nodig heeft. Ga bijvoorbeeld voor de verkoelende Uyuni behandeling van TREATMENTS®. Of juist voor de stevige massage Shinshiro. Wil je liever een bijzondere opgietsessie bijwonen? Ontdek dan een van onze TREATMENTS® Geurenreizen. 

Culinair genieten in de buitenlucht
Ook in de zomermaanden heeft ons restaurant een zeer uitgebreide kaart vol seizoensproducten en andere lekkernijen. Laat je culinair verrassen terwijl je buiten op het tuinterras zit. Een frisse salade als lunch, een verse pasta na een dag werk of een uitgebreid driegangendiner met bijpassende wijnen…aan jou de keuze! En boek je nu een van onze scherp geprijsde Summer Deals dan krijg je een heerlijk ijscoupe cadeau.

Scherp geprijsde Summer Deals
In de zomer profiteer je van onze extra voordelige Summer Deals. Al vanaf € 14,50 geniet jij van zomerwellness. Bekijk ze hieronder en kies de Summer Deal die bij jou past!


Entree Dag Summerdeal


  • Entree vanaf 10:00 uur
  • Gebruik van alle faciliteiten
  • Reguliere sauna rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)

17.50

Entree Avond Summerdeal


  • Entree vanaf 16:30 uur
  • Gebruik van alle faciliteiten
  • Reguliere sauna rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)

14.50

Summerdeal - Eet gratis mee


  • Entree vanaf 10:00 uur
  • Gebruik van lunch- of dinerbuffet
  • Gebruik van alle faciliteiten

33.50