Kom voor een wellness weekend naar de Veluwse Bron

Wilt u van uw dagje wellness bij de Veluwse Bron een heerlijk wellness weekend maken? Dat kan! Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de beste wellness hotels in de buurt van de Veluwse Bron. In dit overzicht vindt u per hotel wat de afstand naar het wellnessresort is en hoe lang uw reistijd zal zijn. De hotels bieden vaak speciale wellness arrangementen. Hiermee wordt uw complete wellness weekend ook nog eens heel voordelig. 


Wellness weekend bij de Veluwse Bron

Een compleet wellness weekend

Wanneer u van uw bezoek aan de Veluwse Bron een heerlijk wellness weekend maakt, zult u weer helemaal opgeladen thuiskomen. Een bezoek aan het wellnessresort geeft u al een heel ontspannen gevoel. U hebt de hele dag quality time voor uzelf of voor uw partner, geniet van alle sauna’s, baden en andere faciliteiten; kortom een dag pure ontspanning. Dit gevoel van rust wilt u zo lang mogelijk vasthouden. Wat is er dan fijner om na uw bezoek te overnachten in een wellness hotel in de prachtige omgeving van de Veluwse Bron?

Kom volledig tot rust

Wat alle hotels gemeen hebben is de ligging: allemaal in de buurt van het wellnessresort. Dit betekent ook dat ze allemaal in de Veluwe liggen. Een gebied waar rust centraal staat. Bij velen favoriet is om er op uit te trekken door een mooie wandeling of fietstocht te maken door de Veluwe. Zo komt u de mooiste plekjes tegen! 

Wellness weekend Veluwse Bron