Sauna_aanbiedingen_veluwsebron

Ontdek onze sauna aanbiedingen

Een dagje naar een wellnessresort is voor velen een heerlijke dag ertussenuit. Een hele dag genieten in verschillende sauna’s, baden, rustruimtes en heerlijk eten in één van de restaurants en tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het kan u het gevoel geven even op vakantie te zijn geweest. Om deze ervaring voor iedereen toegankelijk te maken biedt de Veluwse Bron regelmatige scherpe aanbiedingen aan.

De aantrekkelijkste sauna aanbiedingen

Met een sauna aanbieding wordt de sauna voor velen een stuk toegankelijker gemaakt. Dat een saunabezoek geassocieerd wordt met een duur prijskaartje hoeft dus helemaal niet zo te zijn. De Veluwse Bron biedt regelmatig sauna aanbiedingen aan. Op de website vindt u op de actiepagina het actuele aanbod. Dit zijn zowel aanbiedingen voor een avondentree, als voor arrangementen. Een arrangement is een entree inclusief iets extra’s zoals een behandeling, massage of een lunch- of dinerbuffet.

Sauna aanbiedingen Veluwse Bron

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

De website biedt u altijd een actueel aanbod van de lopende acties. Wilt u liever op de hoogte gehouden worden van de aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo krijgt u de scherpste acties en aanbiedingen direct per mail. Via de nieuwsbrief bent u niet alleen op de hoogte van de nieuwste acties maar ook van nieuwe faciliteiten, wellnessnieuws en leuke winacties. 

Nieuws en leuke aanbiedingen als eerste in je mailbox