De Veluwse Bron Run - 7 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober nemen de hardlopers de prachtige omgeving van het resort over. De Veluwse Bron Run is jaarlijks een groot succes bij de lopers. Als hardloper komt u door het mooie natuurgebied rondom de Veluwse Bron.

Bij de Veluwse Bron Run kan gekozen worden uit vier afstanden: 3, 6, 9 en 12 kilometer. Op deze manier is de Run voor iedereen toegankelijk. U kunt u inschrijven t/m 5 oktober. Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk. 

 

Na de run kunt u gratis genieten van een Dagje Wellness bij de Veluwse Bron. U kunt ook voor een voucher kiezen zodat u op een andere dag gebruik kunt maken van een heerlijk ontspannen Dagje Wellness. Introducés die niet deelnemen aan de run maar wel willen genieten van een wellnessdag mogen voor €12,50 (i.p.v. €33,50) mee naar de Veluwse Bron.

Indien u op 7 oktober kiest om direct na de run te genieten bij de Veluwse Bron, hoeft u niet apart te reserveren. Zodra u zich inschrijft voor de Veluwse Bron Run wordt uw reservering voor de dagentree ook direct in orde gemaakt. Introducés die u meeneemt hoeven ook niet apart te reserveren voor de dagentree. Indien u kiest om een andere dag te komen genieten, is online reserveren verplicht volgens de voorwaarden op uw voucher.