Van der Valk Hotel Zwolle

Van der Valk Hotel Zwolle is de perfecte basis voor volledige ontspanning, op een steenworp afstand van de Veluwse Bron. Het hotel is door groen omgeven en bevindt zich op slechts enkele minuten van de historische binnenstad. Het ruim opgezette hotel beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een heerlijk verblijf.


Ontspan in alle sauna's, baden en wellnessfaciliteiten van de Veluwse Bron, sport in de moderne fitness of reserveer een heerlijke massage. Laat u smaakvol verrassen in het sfeervolle restaurant en geniet van een mooi glas wijn in de hotelbar.

Breng een bezoek aan de shopstad van Overijssel, met zijn eeuwenoude gebouwen, karakteristieke pleinen, grachten en steegjes. Of ontdek per fiets het schitterende landschap, met pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop kan genieten van ruimte en rust.


 

 

Sunday Deluxe arrangement

Wilt u uw Dagje Wellness bij de Veluwse Bron helemaal goed afsluiten? Reserveer dan het Sunday Deluxe arrangement bij het Van der Valk Hotel Zwolle, inclusief:

  • Overnachting in een royale hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Late check-out tot 13.00 uur
  • Gebruik van alle sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten bij de Veluwse Bron

Reserveer voor slechts € 49,- p.p. (o.b.v. twee personen). Alleen geldig bij aankomst op zondag.