Overnachten Silogie

Silogie, dat is SI-LO-geren in een silo van de graanmalerij. Een luxe Bed and Breakfast in Epe in deze voormalige coöperatie. Een perfecte plek om te onthaasten in de zelfstandige en goed uitgeruste comfortabele gastenkamers.

De Torenkamer
Exclusieve Bruidsuite, bruidskamer, jubileumkamer of doe jezelf of een ander kado kamer. In de bovenste ruimtes van het silogebouw is de Torenkamer met daarin een silo als Suite. Deze comfortabele sfeervolle torenkamer suite is in warme industriële stijl afgewerkt waarbij elementen van vroegere functie in tact zijn gelaten. 

De Gastenkamers
Elk gastenverblijf heeft een eigen entree, pantry met ruime garderobekast, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, en waterkoker. Een badkamer met toilet, stevige douche, en wastafel. De zit/slaapkamer is afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De warme gemetselde silowanden contrasteren met comfortabele designmeubels. Een werktafel, gratis internet, twee stoelen, fauteuils en televisie. Uiteraard met hotelbedden waar je makkelijk in wegdroomt.

Ga naar de website van Overnachten Silogie