Hotel***** Gastronomique De Echoput

Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren bij Apeldoorn ligt in het mooiste wildgebied van de Veluwe, bij Paleis het Loo. Een unieke gastronomische locatie om heerlijk te eten, slapen, vergaderen, en de bossen in te gaan.

Het 5 sterren Hotel Gastronomique De Echoput bij Apeldoorn op de Veluwe is een heerlijk toevlucht voor een weekendje weg op de Veluwe. Het hotel beschikt over 42 kamers en suites, een toprestaurant, bistro, wijnbar, partyruimtes, binnenzwembad, sauna, fitnessruimte en een indoor putting green. Prachtige fiets - en wandelmogelijkheden!

Vanaf de loggia's en balkons van de 42 royale kamers en suites heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende eeuwenoude beuken. De wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van De Echoput bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied, de Kroondomeinen. U slaapt op heerlijke, luxe bedden en geniet van de bijzondere badkamer met duo douche en ligbad. Uiteraard zijn de kamers verder van alle luxe voorzien. 

Hotel Gastronomique De Echoput biedt u twee restaurants. Restaurant de Echoput, met Michelin-ster, en Bistro & Wijnbar Flavours, het informele restaurant welke 7 dagen in de week open is. Vanwege de ligging in het grootste wildgebied van ons land, staat Hotel Gastronomique De Echoput bekend om de wildbereidingen. U kunt heerlijk vers wild eten, maar ook andere heerlijkheden. Zodra het weer het toelaat kunt u heerlijk aperitieven en buiten eten op het prachtige terras onder de beukebomen.

De prijs is inclusief ontbijt.  

Ga naar de website van Hotel***** Gastronomique De Echoput