Bed & Breakfast De Rolders

Onze nieuwe B&B is landelijk gelegen in Wapenveld op slechts 15 minuten rijden van de Veluwse Bron en voorziet in alle comfort om plezierig te onthaasten gedurende uw verblijf.

Wapenveld valt onder de gemeente Heerde en grenst aan de ene kant aan de rivier de IJssel en aan de andere kant aan bossen en heidevelden van de Veluwe. 

De uitgestrekte bossen in de directe omgeving nodigen uit tot wandelen en de prachtig aangelegde fietspaden om te toeren met de fiets.

In elk van onze drie gastenverblijven kunt u genieten van een weids uitzicht waarbij voldoende privacy gewaarborgd is. 

De huiselijk ingerichte verblijven zijn voorzien van alle gemakken. Zo hoeft u tijdens uw verblijf uw favoriete televisieprogramma niet te missen en kunt uzelf voorzien in een kopje koffie of thee. 

Even uw mail checken? Ook dat kan via de gratis wifi internetverbinding. 

Onze gastenverblijven beschikken daarnaast over een ruime badkamer, een zitgedeelte en een keukenblokje waar koffie thee of anderzijds bereid kan worden. Slapen doet u in het ruime 2-persoonsbed. 

Buiten op uw eigen terras kunt u genieten van uw welverdiende rust.

Op reservering serveren wij voor u ontbijt met diverse soorten brood, diverse soorten hartig en zoet beleg, een gekookt eitje en jus d'orange. Overige wensen zijn altijd bespreekbaar.

Ga naar de website van Bed & Breakfast De Rolders