Bed & Breakfast Uylkens Hof

Uylkens Hof ligt in het buitengebied van Emst, tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer, niet ver van de Veluwe en de IJssel. Heerlijk om te wandelen en te fietsen.

In ons vrijstaand, rietgedekt, gastenverblijf, bevinden zich twee appartementen: de Bosuyl en de Kerkuyl. Ieder appartement heeft een eigen ingang, aan twee kanten grote openslaande deuren, met uitzicht op weiland en borders rondom het terrein. Er is een eigen badkamer, eigen keuken, zithoek met tv en gratis Wifi.

Het woongedeelte, de keuken en de badkamer bevinden zich op de begane grond, het comfortabele tweepersoonsbed staat op de vliering. Indien gewenst, serveren wij een uitgebreid ontbijt met warme broodjes en zelfgemaakte producten.

De luxe tenten van Uylkens Hof hebben een veranda met vrij uitzicht over weilanden, hagen vol bloemen en een natuurvijver. Aan ruimte ontbreekt het u niet. Net als in een vakantiehuisje, heeft u eigen sanitair en een volledig ingerichte keuken. U ervaart het kampeergevoel, maar levert niet in op comfort. U slaapt in een romantisch tweepersoons hemelbed met uitstekend matras, voor goede nachtrust met toch zoveel mogelijk gezonde buitenlucht. Ook tijdens koudere dagen en nachten hebben onze luxe tenten met verwarming een behaaglijke temperatuur. De tenten staan op een verhoging, waardoor kou en vocht geen kans krijgen. Bij de tenten serveren we geen ontbijt.

Voor vragen of reserveringen kunt u mailen naar info(at)minicamping-uylkenshof(dot)nl of bellen naar 06-42535203. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ga naar de website van Bed & Breakfast Uylkens Hof