Bed & Breakfast Het Kruushuus

Bed and Breakfast 't Kruushuus vindt u in het natuurgebied de Welsumerwaarden. De prachtige omgeving maakt de accommodatie uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici.

De woning stamt uit 1874 en behoorde destijds bij steenfabriek van Oordt. Het huis bestond uit drie delen: twee woningen (één voor de steenbaas en één voor de arbeiders) en een stal voor de paarden. Het gedeelte dat vroeger door de arbeiders bewoond werd is sinds oktober 2009 geopend voor gasten. In het interieur van onze B & B zijn veel originele details in ere hersteld. In de omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes, deze geven u de mogelijkheid tot een uitgebreide kennismaking met het landschap.

Accomodatie
‘t Kruushuus geeft u veel vrijheid en privacy door de eigen opgang en eigen parkeerplaats. Ook biedt het verblijf u een eigen terras met uitzicht op de uiterwaarden en de pruimenboomgaard. De sfeervolle woonkamer kenmerkt zich door de vele originele details: het opvallende kleurgebruik, de schouw en de twee bedstedes zijn in ere hersteld. De bedstedes zijn te gebruiken als slaapplek en geven u de mogelijkheid de sfeer van vroeger te herleven.

Ga naar de website van Bed & Breakfast Het Kruushuus