Bed & Breakfast de Rozenkamp

B&B de Rozenkamp, een luxe houten accommodatie op de Veluwe in het buitengebied van Epe. B&B De Rozenkamp is van alle luxe voorzien. Het gastenverblijf heeft een eigen entree, een badkamer met douche en wastafel en 2 slaapvertrekken. De B&B is geschikt voor totaal max. 5 personen die elkaar kennen.

Het houten huis
In de woonkamer is een eethoek en een pantry. De pantry is voorzien van een koelkast, een combi magnetron, een Nespresso apparaat en een waterkoker. Koffie en thee staan altijd tot uw beschikking. Het ontbijt wordt geserveerd in de hal van het gastenverblijf zodat u zelf kunt bepalen hoe en wanneer u dit opeet. Gratis parkeren en gratis WIFI. 

Uitkijkend over de weilanden met grazende koeien, nog relaxed van de Sauna is het heerlijk even uit de hectiek van thuis te stappen. Wij hopen u te mogen ontvangen na of voor u verblijf in de Veluwse Bron, en over te halen een nachtje langer te blijven...Tot ziens!

De omgeving
Wat dacht u van Apeldoorn, Deventer of Zwolle. Leuke steden met ieder een eigen karakter. Prachtige fiets en of wandelroutes. Plekken genoeg voor een hapje en een drankje. Maar aan het eind van de middag heerlijk onderuit een filmpje kijken kan natuurlijk ook.

Ga naar de website van Bed & Breakfast de Rozenkamp