Bed & Breakfast de Hooge Woeste

Bed & Breakfast de Hooge Woeste is gelegen in Emst. Het platteland rond Emst toont zich soms weids en open; dan weer zijn bossen spannend en indrukwekkend. Maak de keuze uit twee accomodaties: de zogenoemde “Paardenstal” en “Het Kippenhok”.

Geniet van een nachtje weg of een paar heerlijke relaxte dagen er tussenuit met z’n tweeën, maar u bent uiteraard van harte welkom als u alleen komt!

Mocht u met meer dan 2 personen willen komen naar de Paardenstal of het Kippenhok dan bespreken wij dat graag met u. Privacy en rust zijn voor onze gasten en ook voor ons belangrijk!

Indien u een bezoek brengt aan de Veluwse Bron dan kunt u gebruik maken van twee fietsen, deze worden ter beschikking gestelt. 

Omgeving
Kenmerkend voor de omgeving is de prima toeristische infrastructuur, de uitgestrekte natte en droge heidegebieden, bos, de sprengen en beken, grafheuvels en Celtic Fields. Er groeien tal van bijzonder bloemen en planten en de seizoenen bieden u steeds een andere, verrassende aanblik en belevenis!

Ook wild kan veelvuldig worden gezien; we hebben regelmatig reeën in het bos of de tuin lopen en op ca. 200 m. afstand bevinden zich twee bewoonde dassenburchten.

Kortom: de Hooge Woeste ligt in een aantrekkelijke omgeving om te voet, op de fiets of te paard natuur, landschap en cultuurhistorie te beleve

Ga naar de website van Bed & Breakfast de Hooge Woeste