Midzomernacht Event

De zomer staat voor de deur, en we kunnen allemaal wel genieten van een heerlijke vakantie. Hoog tijd om helemaal tot rust te komen tijdens een dagje vakantie in ons wellnessresort!

We vieren de langste dag van het jaar, zaterdag 18 juni, met ons speciale Midzomernacht Event om de zomer goed in te luiden. Benieuwd wat u kunt verwachten van dit event? Om u een idee te geven: het resort is geheel in stijl aangekleed, er klinkt prachtige muziek, speciale opgietingen… Ook zijn er mini-massages tegen een kleine bijdrage van € 7,50. Hiervan gaat de opbrengst naar Stichting ALS Nederland, u steunt dus ook nog eens een goed doel terwijl u geniet van een massage!

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan heerlijke culinaire hoogstandjes. Deze smaakmakers zijn speciaal voor deze avond bedacht door onze koks, dus laat u verrassen! Ook krijgt u een goedgevulde goodiebag t.w.v. maar liefst € 42,50 als u uitcheckt na 0.00 uur. Tijdens het Midzomernacht Event geniet u extra lang van alle sauna’s, baden en saunarituelen. Het resort is op 18 juni namelijk geopend tot 2.00 uur ’s nachts. Zo kunt u zorgeloos genieten zonder op de tijd te moeten letten.

Vergeet niet het Midzomernacht arrangement te boeken, alleen met dit arrangement krijgt u de goodiebag, de vijf culinaire elementen en mag u tot 2.00 ’s nachts blijven.

Zien we u de 18e?

Bekijk hier alles over het Midzomernacht Event en boek direct het arrangement!