Massage opleidingen

Hebt u altijd al willen leren masseren? Of bent u al masseur, maar wilt u uw kennis opfrissen of verbreden? Het WellnessInstituut helpt u verder!

Workshops, cursussen en opleidingen

Het Wellness Instituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie, sportverzorging en wellness beleving.

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (N.G.S.) is de branchevereniging voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Daarbij komt ook dat het N.G.S. de kwaliteit binnen de branche waarborgt. Het Wellness Instituut en de massages zijn N.G.S. gecertificeerd. Als u één van de opleidingen afrondt bent u dan ook officieel N.G.S. masseur.

Bekijk de website van het wellnessinstituut

Informatiedagen

Wij begrijpen dat u niet zomaar een keuze maakt voor een bepaalde opleiding. Daarom organiseren wij meerdere informatiedagen in 2 van onze resorts. Op deze dagen geven wij een uitgebreide presentatie over de inhoud van de opleidingen, lessen en het lesmateriaal. Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden voor een opleiding? Dan krijgt u van ons als cadeau een abonnement van het wellnessresort waar u de massage opleiding volgt, zodat u gratis kunt genieten van alle faciliteiten!

Lees meer over de informatiedagen