Over de Veluwse Bron

Middenin de groene, Veluwse natuur en tussen Apeldoorn en Zwolle vindt u wellnessresort de Veluwse Bron. Met een groot aantal sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten biedt de Veluwse Bron rust, ruimte en een plek om even helemaal weg te zijn van het drukke leven.

De Veluwse Bron ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten. De Veluwse Bron is een luxe resort, maar toch zeer goed toegankelijk voor zowel de beginnende als de meer gevorderde saunaganger.


Waarom de Veluwse Bron?

  • Meest uitgestrekte Spa & Wellnessresort van Nederland.
  • Gelegen aan een groot, helder en natuurlijk meer waarin u heerlijk kunt afkoelen.
  • Dagelijks groot aanbod aan opgietingen en klankschaalsessies.
  • Saunaroutes voor beginnende, ervaren en gevorderde saunabezoekers.
  • Grote tuin met vele baden, zoutwaterbad, sauna’s en een compleet Kelo saunadorp.


Kijk binnen bij de Veluwse Bron

Neem alvast een kijkje en proef de sfeer bij de Veluwse Bron! Loop rond door het resort en bedenk alvast van welke sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten u gebruik wil maken. Omdat wij constant vernieuwen kan het zijn dat de TourDash iets afwijkt van de werkelijkheid.


Beleef de Veluwse Bron met korting

Heeft u zin in een dagje wellness bij de Veluwse Bron, maar houdt de hoge prijs u tegen? Bekijk dan eens onze sauna aanbiedingen! Hiermee wordt het leukste dagje uit in Gelderland wel heel betaalbaar. Maak uw dag compleet door een heerlijk wellness arrangement te boeken. Heeft u meer zin om een heel weekend te genieten van pure rust en ontspanning, maak er dan een wellness weekend van door een overnachting te boeken bij een van de hotels in de buurt van de Veluwse Bron. Zo kunt u een heel weekend genieten van de mooie omgeving op de Veluwe.