Het zal je maar gebeuren, je wordt weer genomineerd voor de 'Publieksprijs Beste Uitje 2018'! Wij hebben met trots de nominatie ontvangen in de categorie Wellness. Zoals met elke nominatie moet je nog wel 'even' winnen! Helpt u ons het beste uitje van 2018 te worden? Let Op: Inmiddels wachten we vol spanning op de uitslag. Er kan niet meer gestemd worden!

Waarom stemmen?

Als u stemt maakt u kans op één van de 5 Veluwse Bron arrangementen* voor 2 personen t.w.v. € 133,30.

Inhoud arrangement*:
- Dagentree
- Badset (handdoek, badjas en slippers)
- 3 consumpties

Laat ons weten dat u op ons heeft gestemd

U ontvangt na het uitbrengen van uw stem een e-mail van 'Publieksprijs Beste Uitje 2018'. Stuur deze e-mail door naar winnen @veluwsebron.nl . Vergeet niet uw stem te bevestigen door op de link in de e-mail te klikken. Deze actie loopt t/m 18 maart 2018.

*Door deel te nemen aan een winactie gaat u akkoord met onze voorwaarden en maakt u hiermee kans op twee arrangementen voor de Veluwse Bron. Winnaars worden begin april 2018 persoonlijk geïnformeerd, u ontvangt dan een mailing met unieke code waarmee de reservering gemaakt kan worden. De prijs kan niet in contanten worden uitgekeerd of voor alternatieve prijzen. Deelname vanaf 18 jaar. De keuze zal definitief zijn en hierover kan niet gecorrespondeerd worden.