Rasul

Eerst smeert u zich van top tot teen in met de rasul. Rasul is een uiterst verzorgende pakking die, afhankelijk van de soort Rasul, verschillende voedende werkstoffen bevat. U heeft de keuze uit zes verschillende soorten Rasul die voor u klaar staan in onze Rasulbar. Bijvoorbeeld kokos voor hydratie, chocolade voor anti-veroudering of klei voor een ontgiftende werking. Vervolgens neemt u plaats op verwarmde stenen banken. Door de aangename warmte in de rasulruimte droogt de rasul enigszins in op de huid en worden de werkzame stoffen en mineralen opgenomen. Vervolgens wordt de ruimte langzaam warmer en neemt de luchtvochtigheid toe.

Daarbij wordt de Rasulruimte gevuld met een aangenaam aroma van kruiden. De Rasul wordt weer wat vochtiger en prikkelt de huid op een prettige manier. Dit is het moment om de Rasul weg te wrijven en daarmee ook vuil uit de poriën en dode huidcellen; een bijzondere manier om de lichaamshuid te reinigen en de doorbloeding te stimuleren. Na het Rasulritueel neemt u een lauwwarme douche om restjes Rasul weg te spoelen. De huid voelt zijdezacht aan. Het ritueel sluit af met een glaasje thee en een stukje Turks fruit.

Een Rasulbehandeling is een groepsritueel, waarbij u met meerdere personen in de Rasulruimte zit.Indien u zwanger bent kunt u deze behandeling helaas niet ondergaan. 

Rasulbehandeling 25 minuten
14.50 p.p.