Tijd voor een feestje

De Veluwse Bron bestaat tien jaar en wie jarig is: trakteert! Deze feestelijke gebeurtenis laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. In de periode van 7 juli t/m 15 juli bieden we allemaal leuke extra’s, zo krijgt iedere gast een lekker welkomstdrankje bij ontvangst. Maar je maakt ook kans op een verjaardagscadeautje. Misschien ben jij één van de geluksvogels die een gelukstientje in een kluisje aantreft, hiermee ontvang je een leuke prijs! Tot slot kun je de hele dag genieten van een speciaal samengesteld belevingsprogramma.

Vertrouwd gezicht: Anne Sloothaak

Anne Sloothaak (59) is ons hoofd voorraad en werkzaam bij de Veluwse Bron sinds dag één. Een vertrouwd gezicht voor iedereen van het personeel. Tijd om hem eens aan de tand te voelen over zijn tien jaar bij ons resort! 

Wat is je leukste herinnering?
Een gebeurtenis die de geschiedenis in is gegaan als het saté-offensief. Op de eerste dag dat we draaiden met gasten, liep de keuken helemaal vast. We hadden ons echt goed voorbereid, onder het team heerste een hecht familiegevoel. Maar de menukaart was misschien iets te uitgebreid en de bonnen kwamen met méters binnen. Het ging gewoon echt niet meer. Dat was het moment dat het toenmalig hoofd van de keuken riep: iedereen saté! En zo kwam het dat alle mopperende gasten een bord saté met friet kregen. Gelukkig hebben we er van geleerd en zeker na een aantal weken stonden we met een vrolijk, voorbereid team op de werkvloer.

Wat neem je zelf als je te gast bent?
Ik lust wel een lekkere hamburger! De keuken is altijd op de hoogte van de laatste voedseltrends, en ook met allergieën wordt fantastisch rekening gehouden. Iemand met één gluten- of lactose-intolerantie kan gewoon bij ons terecht..

Win met onze summerdeals 

Knijp je ogen dicht tegen de zon én waan je even op witte stranden. Een dagje Veluwse Bron is een dagje vakantie. Maak kennis met onze Summerdeals en val met onze verjaardag èxtra in de prijzen. Iedere 10e reservering van de Summerdeals voor deze periode ontvangt een goodiebag


Vanaf het begin...