Veluwse Bron

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Heerlijk genieten op de Veluwe.

Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten. In het hoofdgebouw zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hamam, een uitgebreide rasul, een ware gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.

Geniet van onze arrangementen 
Maakt u graag een hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met een lunch of diner, een beautybehandeling of een massage? Wij hebben diverse arrangementen

Beautybehandelingen en massages
De behandelingen op het gebied van Beauty & Health zijn hoogwaardig en veelomvattend. De afdeling waar deze behandelingen verstrekt worden beschikt over vele behandelruimtes, rustruimtes en wellnessfaciliteiten waarvan individueel of met z’n tweeën gebruik gemaakt kan worden.

Gastronomisch genieten
Bij een wellnessdag hoort ook culinair genieten. Om optimaal in balans te komen is het belangrijk om ook culinair te ontspannen. Dit kan bij de Veluwse Bron in het a la carte restaurant Op 't Suyden of in 't Strandhuys.

Nóg langer genieten
Combineer uw bezoek met een overnachting in één van de vele hotels of bed and breakfasts op de Veluwe. Geniet van een heerlijk ontspannen weekendje wellness. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden of informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar
De Veluwse Bron is prima bereikbaar: centraal gelegen midden op de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle, en op 10 minuten rijden van de A50. Klik hier voor een routebeschrijving.